Audrey's Dance

En av scenene til LiveACT i år er BLÅ, og hvem passer bedre til å spille der enn Audrey's Dance? De ble satt sammen én etter én, men alle personene som ble rekruttert har alltid hatt samme mål for øyet, og det er der dette bandet har sin motivasjon. Audrey's Dance kan tilby egenskrevne låter i sjangeren drømmepop, og sjangeren klarer ikke en gang selv de å beskrive på en måte som gir et klart svar på hva som kan forventes. Navnet deres er en fin beskrivelse på hvor flytende dette bandet er, og som de sier "det er jo et drittøft navn også."

-For meg er det en gjennspeiling av det drømmende som er noe, men som kanskje ikke leder noe sted.

De var glade de fikk venuen BLÅ ettersom det var et av stedene de sa musikken deres passet godt inn. Et par andre steder de sa at musikken dere villet passet fint inn hos var for eksempel Roskilde, Øya og Slottsfjell. Så det er ikke tvil om at denne gjengen ser fremover og er klar for å gjøre alt for å nå de stedene de drømmer om å opptre.

En beskrivelse de hadde av musikken sin var "flinkis uten å brife", hva de legger i dette vil vi få se den 25. april på BLÅ.

Skrevet av: Jonas Almenning Johannesen
Foto: privat