Bli med Arden Hill inn i en annen verden 5. april

5. april spiller Arden Hill på Campus Fjerdingen. De er klare for å presentere en egenkomponert og unik musikalsk historie. Vi møtte dem i øvingslokalene i kjelleren på Campus Fjerdingen, der de fortalte oss det de kunne uten å avsløre for mye.

Vi er Arden Hill. Vi ønsker å tydeliggjøre vårt konsept for publikum og ta dem med på vår reise.

Publikumet på Campus Fjerdingen kan forvente en unik opptreden som pusher grenser.

Vi prøver å utfordre grensene for hva en konsert kan være. De får være med på vårt lille eksperiment, og vi er like spente som dere er.

Vi har kastet oss ut i et ambisiøst prosjekt, med et show som krever mye av publikum og medstudenter.

Guttene i bandet har alle forskjellige musikaske bakgrunner og lar ikke Arden Hill låse seg til en spesifikk sjanger.

Alle i bandet har forskjellig musikalsk bakgrunn, men vi utfyller hverandre på en god måte. Musikken bærer preg av at vi ikke låser oss til sjanger, men heller fokuserer på at musikken skal lokke lytterne inn i vårt univers.

Arden Hill snakker om sitt eget univers. Et univers som publikummet blir dratt inn i via guttenes egenkomponerte tekster.

Vi skriver tekster som sammen danner en større fortelling om vår protagonist og hans reise. Samtidig prøver vi å gjøre tekstene relaterbare til dagens verdensbilde. Alt fra krig og kjærlighet til maktspill og desperasjon preger reisen.

Men hvor ser vi Arden Hill i fremtiden?

Målet vårt er å utvikle musikken til et punkt hvor vi kan presentere en helstøpt historie, som engasjerer lytterne og motiverer dem til å dykke dypere inn i vår verden.

Hva tror dere blir det beste med Live ACT?

Oss.

Vi gleder oss til å se hva Arden Hill har å by på. Bandet består av Isak Heim (vokal), Øystein Døskeland (gitar), Bror Vegge Kolsrud (gitar), Egil Andreas Skurdal (tangenter), Steffen Petterson (bass) og Even Gabrielsen (trommer). Bli med på Campus Fjerdingen 5. April og finn det ut!

  Intervju av Andreas Arneberg. Foto av Anders Ringen.