Clover skal spille prog-rock på John Dee

Tre gitarister, tre vokalister, trommer og bass, dynamisk prog-rock, med innslag av alt fra ballade til hiphop. Resultat? Clover. Bandet showcaser sine låter på John Dee 6.April, og gleder seg til å vise låter de har jobbet lenge med for et større publikum.

Da jeg så Freaky Friday, og moren shreddet på scenen. Da tenkte jeg; "Det skal jeg klare!"

Det er gitarist Fredrik som laget låtene, mye av tekstene og dessuten satt sammen bandet til festivalen. I løpet av kvelden på John Dee skal han vise et bredt spekter av hva han har jobbet med de siste årene, og hele bandet har store forventninget til opptredenen.

Jeg vil ikke late som om vi er noen harde rockere. Men det er veldig alternativt, teknisk og kan være hardere. Den er veldig dynamisk og kontrastfylt. Når det er rolig, så er det veldig rolig, melodiøst og romantisk, så plutselig er det døden.

Jeg tror folk som liker rock kommer til å like dette. Musikken jeg vokste opp med var rock, men nå senere tid har jeg fått ganske mye annen innflytelse; jazz, hip hop, R'n'B, soul. Jeg har forsøkt å lage noe nytt, men fikk det ikke til. Likevel ble det ganske kult.

Drømmen for bandmedlemmene er å kunne leve av musikk, forklarer de. Da er det ikke særlig forunderlig at valget falt på akkurat musikkutdanning ved Westerdals Oslo ACT. Elevene går på andre året og trives godt ved skolen.

Det er nesten en forutsetning å være fult dedikert til musikken for å kunne oppnå noe. Man går ikke musikkutdanning ved Westerdals Oslo ACT fordi man bare vil ta en utdanning. Man må brenne for det, og leve for det.

Clover er klare for å rocke på John Dee 4. april. Er du? Sjekk ut facebook arrangementet for mer informasjon: https://www.facebook.com/events/248797842246806/

Intervju av Rebekka Aadland.