Fra forelesningssal til festivalscene!

For første gang kommer Live ACT til Fjerdingen, Westerdal Oslo ACTs nyeste campus rett ved idylliske Akerselva. Hvordan skal en ellers steril forelesningssal forvandles til en scene for konserter fulle av liv og god VIBE?

Live ACT – Oslos største kulturarrangement av studenter. Gjennom et tverrfaglig samarbeid er det studentene ved Westerdals Oslo ACT som står bak den fire dager lange musikkfestivalen, der urørte artister og band fra skolens Populærmusikk-linje skal opptre. Det er oss, studentene selv, som står ansvarlig for å fikse alt fra sceneshow til pressemeldinger i forkant.

Fjerdingen skiller seg ut fra de andre Live ACTs scener, som befinner seg på de veletablerte lokalene BLÅ, John Dee og Kulturkirken Jakob. Temaet VIBE skal sørge for en urban festivalstemning i freshe lokaler på Fjerdingen, en tre minutters gåtur fra Grünerløkka. I et auditorium med plass til godt over 200 skal seks artister/band stå på scenen og sørge for en minnerik kveld i forelesningssalen.

På scenen vil du oppleve deilig musikk av Haba Haba Oh Yeah, Mama Rock, Kristian Krystad med band, MARTINIUS & Gashade samt ZOFI. Velkommen til Fjerdingen!

Innlegg av Anders Ringen.