Møt gruppen med kanskje verdens kuleste bandnavn, her er Tommy Tin-Tin and the Trippy Trap Triggers!

Tommy Tin-Tin and the Trippy Trap Triggers er en av de fantastiske bandene som skal spille på Blå 3. april! Gruppen består av Stian, Kenneth, Joakim og Erling som fant hverandre da de begynte på samme studie på Westerdals Oslo ACT. Vi tok en prat med den sammensveisede gjengen.

Guttene er gode venner og har spilt sammen siden august 2016, etter å ha møtt hverandre når de startet å studere på Westerdals Oslo ACT.

Vi ble kjent med hverandre på skolen, og bandet ble dannet her på Westerdals Oslo ACT. Vi skjønte raskt at vi ville spille sammen, og ble i tillegg gode venner.

Tommy Tin-Tin and the Trippy Trap Triggers er et veldig interessant bandnavn, og deffinitivt det lengste artistnavnet på Live ACTs program, så vi lurte veldig på hvordan de kom på dette navnet.

Tommy Tin-Tin and the Trippy Trap Triggers er egentlig bare et navn etterfulgt av en serie med ord. Vi fant ut at yndlingsbokstaven til alle i bandet er bokstaven ”T”. T-en er noe vi har til felles så det passet å ha den i bandnavnet.

Gruppen spiller egenproduserte låter, og det er Kenneth og Stian som har skrevet det meste av materialet så langt. Spillerollene bytter de derimot på.

Vi har ingen tydelig vokalist, flere i bandet synger. Bandet har ofte en trestemt vokal, og det skyldes av at mye av inspirasjonen vår kommer fra 60-70 talls rock og pop. Pink Floyd og The Beatles har vært store inspirasjoner for oss.

Gutta i bandet er alle førsteårsstudenter på Westerdals Oslo ACT, og dette blir første gang de står på scenen sammen. Debuten på Blå kommer derfor til å bli en storslagen premiere for Tommy Tin-Tin and the Trippy Trap Triggers. De er en humoristisk gjeng med kanskje tidenes beste bandnavn, vi skal derfor ikke se bort i fra et kanon sceneshow.

Vi skal danse litt ja, det blir litt dans. Vi har et fjasete bandnavn, vi er fjasete personer, så hvorfor ikke ha et fjasete sceneshow.

Flere av gutta har en sterk visjon på hvordan de har lyst å gå kledd, men Stian strekker det enda litt lenger og gir oss en smakebit på hvordan han har lyst involvere en kokosnøtt (!) i showet.

Det er tydelig at denne fjasete gjengen gleder seg masse til Live ACT, og vi kan garantere dere at dette er en konsert verdt å få med seg!

Intervju av Birk Ottestad. Bilde av Ida Broen.