Kristian Krystad

Kristian Krystad står på BLÅ under Live ACT 2018! Han skal fremføre egenskrevne poplåter sammen med dyktige folk.

Live ACT er en gratis musikkfestival arrangert av studenter på Westerdals Oslo ACT. Festivalen starter 23. April og går over fire dager på forskjellige scener rundt om i byen. Festivalen starter på Westerdals Campus Fjerdingen og avsluttes på Kulturkirken Jakob. Artistene vil også stå på John DEE og BLÅ.

Sammen med Caterina Elizabeth og Martin Selen skal Kristian Krystad stå på BLÅ den 25. April. Krystad sin musikk vil bli fremført i en behagelig og akustisk pakke og han går innenfor sjangeren pop med et hint av indie. Han henter inspirasjon fra blant annet Tom Odell men sier også at han synes mye norsk musikk er bra fortiden, men vil ikke gå inn i kategorien listepop.

-Jeg synes det er veldig kult med Sigrid og Dagny Bølgen. Det viktigste for meg er allikevel at jeg liker det jeg driver med, og at det er gøy å gjøre gigs.

Personlige tekster.
Kristian skriver sine egne tekster. Han beskriver på en ærlig måte hvordan det er å være ung i 2018 og henter mye inspirasjon fra historiene til de rundt han.

-Det er på en måte litt skummelt, når du gjør dine egne greier. Men jeg tenker at det er jo det jeg er her for. Det er det jeg liker å gjøre. Du må gi alt eller ingenting.

Med støtte fra bandet blir det ikke like nakent å fremføre.

-Jeg spiller sammen med to veldig flotte folk. Det at vi er tre stykker tror jeg kommer til gi prosjektet en egen nærhet. Jeg spiller piano selv, så er det Martin på gitar/vokal og Caterina på vokal. Til tross for at det blir nedstrippa er musikken ganske rytmisk. Rockefoten skal gå, samtidig som tekstene forhåpentligvis treffer.

Dørene åpner kl 19:00 på BLÅ den 25. April. Inngang er gratis. Publikum har mye spennende og variert innhold i vente!

Skrevet av: Kaja Lindem
Foto: Rebekka Aadland