Kristoffer Ulven Band

Forberedelsene til Nordens største studentdrevne musikkfestival Live ACT er i gang for fult! Denne gangen med bandet Kristoffer Ulven Band på BLÅ den 25. April 2018.

Kristoffer Ulven Band bidrar med egenkomponert musikk inspirert av forskjellige sjangere som tidligere tekster av Bob Dylan, viserock og instrumental jazzrock. De lover et variert repertoar med noen heftige soloer fra både den ene og den andre.

– Viserock er en ærlig sjanger, ikke et oversminka budskap.

Elementer fra viserock er noe Kristoffer Ulven har vokst opp med. Han mener dette er en ærlig sjanger, ikke noe overpynta greier. Han er i tillegg glad i funk og soulmusikk fordi det er en jordnær sjanger. I tillegg mener han alle har et forhold til den typen musikk på en eller annen måte uansett hvilken musikksmak man har. Gamle sjangere er alltid god stemning, og det er nettopp det Kristoffer Ulven Band prøver å skape.

Låtene er skrevet av Kristoffer Ulven selv. Det instrumentale utarbeider bandet som ble til på Trøndertunet folkehøgskole sammen.

Kristoffer Ulven Band håper på mye folk på BLÅ den 25 april og gleder seg til å vise fram hva de har arbeidet med. De setter pris på å spille på hvilken som helst scene så lenge folk står foran og publikum er med!

Skrevet av: Kaja Lindem
Foto: Privat