Lisa byr på energisk pop under Live ACT

Vi møter Lisa sammen med trommeslageren i bandet hennes. Lisa vil få folk til å danse, og vil at de skal gå fra John Dee med en god følelse. Det blir mye energi og det er bare å se frem til konserten.

Lisa beskriver seg selv som en sanger og låtskriver. Hun har drevet med forskjellige typer musikk de siste årene, men holder nå på med det hun beskriver som energisk pop, og har et stort fokus på tekst. 

Artisten beskriver entusiastisk dynamikken i gruppen som superbra, og de består av en gruppe som ønsker å gjøre hverandre bedre. Lisa blir inspirert av å være med de fra bandet hennes. 

Men hvordan fungerer det egentlig å drive med musikk samtidig som man er student på Westerdals Oslo ACT?

Studenttilværelsen passer veldig bra siden jeg studerer musikk, og er omringet av andre kreative studenter.

Hvordan har Westerdals Oslo ACT påvirket musikken deres? Med et smil forklarer Lisa at hun føler at musikken ikke har blitt påvirket av å studere på Westerdals Oslo ACT, men at hun verdsetter miljøet på skolen.

Man får ikke dette miljøet andre steder

Som låtskriver er hun veldig glad i andre kunstformer, og det inspirerer veldig. Lisa lytter til det beste fra hver sjanger med et åpent sinn. Hun hører både på ny og gammel musikk.

Det er mange steder jeg kunne se for meg å opptre, men det viktigste er publikum. Stemningen, lokalet, opplevelsen og entusiasmen fra et publikum fører til en bra konsert uansett hvor man spiller.

Lisa sier spent at det mest spennende med Live ACT kommer til å være og opptre et helt nytt materiale i singer-songwriter stil. Det vi kan forvente er energisk og glad musikk, som forhåpentligvis får oss alle til å danse. Hun gleder seg veldig til responsen fra John Dee spesielt fordi låtene er veldig personlig for henne.

Intervju av Habon Beegsi. Foto av Lisa .