Svein droppet punk til fordel for vise-pop

Svein er fra Frøya og hold på musikk siden han var 15 år gammel. Hvis du leser denne artikkelen ønsker Svein å se deg på Live ACT.

Vi spør Svein om hvordan dynamikken med bandet hans er. Han forklarer at de alle har hatt mange gode stunder sammen, og har derfor en veldig god dynamikk.

Fin dynamikk i gruppen. Bandet mitt og har gått gjennom mange stunder sammen. 

Svein forklarer videre at det å drive med musikk samtidig som han er student på Westerdals Oslo ACT fungerer veldig bra. En av hovedgrunnene til at han valgte å studere på Westerdals Oslo ACT var for å kunne møte andre musikkere. Men selve musikken blir lite påvirket av selve skolen.

Har Westerdals Oslo ACT påvirket musikken deres?

Nei det har den ikke. Musikken påvirkes av mitt sosiale liv. 


Svein forteller oss videre at han tar stor inspirasjon fra historier.

Når jeg var yngre hørte jeg mye på punk og laget litt av det. Nå har jeg blitt litt eldre og merker at det er artigere å lage musikk som er litt mer feel-good og roligere. Musikken min har forandret seg i takt med min sosiale krets. 

Det finnes noen punk tendenser i musikken, mer tekst og rytmisk som jeg drar der i fra.

En av Sveins drømmescenarioer er, som mange andre musikkere, å stå på scenen i Oslo Spektrum.

Spektrum høres ut som det gøyeste i verden og drømmen for de fleste som går pop linjen. Det er er et mål jeg har.

Men hva tror Svein kommer til å bli det beste med Live ACT?


Det beste blir å spille og å stå på scene. Det er veldig gøy å kunne fremføre hjertebarna foran mine gode venner.

Gled dere til Sveins opptreden på John Dee 6. april!

Intervju av Habon Beegsi. Foto av Kevin Johannessen.