Takk for i år!

Avbildet: Kristoffer Ulven Band på BLÅ. Foto: Ronja Sagstuen Larsen

Live ACT er over for i år, og vi har hatt det så utrolig gøy! Fire dager med musikkfestival, hvor vi har fått vist frem skolens talenter - både på og bak scenen. Vi har alle jobbet hardt for å få dette til å bli bra, og vi kan si oss stolte med årets resultat.

I år har vi vist frem talentene våre på Campus Fjerdingen, John DEE, BLÅ og Kulturkirken Jakob, 23. til 26. april. Vi har hørt alt fra gitarsoloer til spill på bukkehorn, visesanger til filharmoni - denne skolen kommer det mye godt ut av! Det har vært variert musikk fra utrolig dyktige artister, og de som har jobbet bak scenen har også gjort en utrolig jobb og fått dette til å skje. Sammen har vi klart det!

Stor takk til publikum, vi håper dere hadde det minst like bra som vi hadde under Live ACT 2018!

«Live ACT har vært en utrolig lærerik prosess hvor jeg har fått utfordret meg selv på flere områder. Jeg har fått jobbet med så mange dyktige studenter som ikke har gjort annet enn å imponere meg hele veien. Alle festivaldagene har vært unike og jeg kommer til å ta med meg så mange gode minner fra denne festivalen! Det blir spennende å se hvordan det blir med neste års studenter. Jeg gleder meg!» -Renate, produksjonsleder for LiveACT 2018

«På vegne av LiveACT vil vi si TUSEN TAKK til ALLE som har vært med, og bidratt under LiveACT 2018! Uten noen av dere, så hadde ikke Norges største studentdrevne musikkfestival blitt til. Det har vært så gøy å jobbe på tvers av linjene, og se hvor fantastisk dyktige alle er på hver sin måte! Så TAKK til alle på Strategi og PR, Musikkproduksjon, Prosjektledelse kunst og kreativ næring, Populærmusikk og Maske- og hårdesign, og våre veiledere Ester Conings Vanvik, Mari Skogly, Pete Hurst og Monica Rennan Hjelle og vår prosjektkoordinator Leen Echelpoels.

Og folkens, vi «fikset det»! 🤩»
-Synneve, Anders og Mai Britt, kommunikasjonsansvarlige for LiveACT 2018

Takk til alle artister:
Jenny Zett, Tommy Tin-Tin & The Trippy Trap Triggers, Vulnerable, Emelie K, The Leftovers, CATERINA, ADA, For The Ladies, ZOFI, Peder Elias, Vilde Elen, Ida & Gutta, Kristian Krystad, Audrey´s Dance, Ester Adele, Kristoffer Ulven Band, Mesle, Svein Sand og Stranda, ADELHEID, Røsen, Martine KN, Kent Anda, Ida Lunde, Fjerdingen Filharmoni