Live ACT 2017 - tusen takk for i år!!

Etter fire fantastiske dager så er Live ACT over for denne gang - vi har hatt det utrolig gøy!

Konsertopplevelsene har vært like varierte som studentene ved Westerdals Oslo ACT - og foran og bak kulissene har alle jobbet beinhardt for å få dette til å bli den beste festivalen!

Festivalen ble sparket i gang med forrykende sceneshow på Blå, og dagen etter fikk vi veggene i Kulturkirken Jakob til riste av kirkeorgel og de vakreste toner. På Campus Fjerdingen ble det allsang til amerikansk folkemusikk, og hele festen ble avsluttet på John Dee med vanvittige gitarsoloer. Dette er bare noen få eksempler på alle de dyktige artistene som har stått på scenen de siste fire dagene.

Tusen takk til publikum og alle involverte som har vært med på å gjøre dette til en fantastisk opplevelse!

Du kan fortsatt lese om de forskjellige artistene her på liveact.no, og på Facebook ligger det mange bilder og filmsnutter fra ukens konserter!
Tusen takk til alle band og artister:

Nelle, H.J.B, Tommy Tin-Tin and The Trippy Trap Triggers, Adélfia, Alex Winther, Ida og Gutta, Marie Sagli, Like Clockwork, Dat Blue Gravy, Karethe, PU$H, Kirkerist, Arden Hill, Mama Rock, Kristian Krystad, ZOFI, Haba Haba Oh Yeah, Martinius & Gashade, Lisa, Michelle Aavitsland, Joakim, Clover, Svein Sand og Celiin