The Leftovers

For første gang vil bandet The Leftovers ha sin opptreden. Mandag 23. april kickstartes Live ACT på Westerdals Campus Fjerdingen.

Simon Moholts karriere er allerede godt i gang, hele to albumer ligger ute på Spotify. I 2015 slapp han debutalbumet "Jeg snakker til oss selv" og i 2017 kom albumet "Og så snakket vi ikke mer". Det blir en annerledes opptreden på Live ACT da han har med seg elleve medelever på scenen. Moholt representerer The Leftovers som består av Mads Henriksen, Joakim Elgsæther, Vilde Kjos Lie, Martin Herfjord, Henrik Bårdsen, Vetle Mathias Sæli, Andreas Hillestad Aannevik, Adrian Flemmen og Kevin Brocklin.

-Det blir en annerledes konsert enn det pleier, da vi som band aldri har opptrådd sammen, sier Moholt.

Han lover en kul opplevelse for publikum, da de er fire vokalister som representerer de ulike sjangrene pop, rock, hip hop og noe Moholt selv vil kalle "chill".

Simon representerer hele bandet. Han er svært positiv til sammensettingen av musikere og har stor tro på sine medelever.

-Det er veldig gøy at vi skal få stå på en scene sammen. Vi har klart å lage noe helt unikt der vi har mikset alles stiler og sjangere inn i en og samme opptreden. Jeg har veldig stor tro på de andre i bandet, og er sikker på at de andre har en karriere foran seg. Håper at noen om 20 år vil finne et bilde fra opptredenen vår på årets Live ACT og tenke at det er helt sykt fett at vi en gang delte scene! forteller han.

Det er ingen tvil om at Moholt brenner for artistkarrieren, lage musikk og formidle budskap. Moholt ønsker å være ansiktet til selvtillit, frihet, kjærlighet og innfridde drømmer. Det skal med andre ord være gode følelser! Inspirasjon hentes fra ulike artister som Bob Dylan, Tupac, Nas, Kendrick Lamar, Lana Del Rey og Kanye West.

Dette blir "once in a life time", smiler Moholt. Med dette skaper han store forventninger til The Leftovers opptreden på årets Live ACT!

Tekst: Pia Norheim Abrahamsen