Emelie K

Emelie K er en sjarmerende jente som elsker følelsen som soul, punk og blues gir henne. Denne følelsen skal hun prøve å videreformidle til publikum på Live ACT. Hun covrer sanger, men alltid med sin egen spenstige vri.

-Jeg liker veldig godt når tekstene har noe viktig å si. Føler jeg har prøvd å velge sanger hvor det stemmer, sier Emelie.

Emelie K har ingen egne låter, men gitaristen Kent Ove håper det blir en endring på det etter Live ACT. Han håper å kunne spille gitar på de kommende utgivelsene.

-Jeg henger litt etter, kanskje fordi jeg er perfeksjonist? Så da føler jeg alt må være perfekt, sier Emelie.

Om 5 år håper Emelie at hun har gitt ut noen egne låter. Forhåpentligvis er de også kanskje ferdig med utdanning og lever av musikken. Ikke bare sitter I kassa på kiwi.

-Haha! Realistisk sett så sitter vi jo i kassa på kiwi, men kanskje bare deltid, sier Kent Anda.

Hun har også sine egne tanker om Live ACT, hvor kult hele det studentdrevene konseptet er og om hvor mange muligheter det gir når alt blir gjort selv. I tillegg synes hun det er kult at alle linjene får jobbet sammen.

Kent synes det er veldig gøy å få en arena utenfor skolen, det gjør at man blir del av noe større. I tillegg til samarbeidet med andre de andre linjene, merker han at det på tidligere prosjekter har vært slik at musikerne har en tendens til å være i sin egen boble. Han gleder seg til å bryte det tidligere mønsteret.

-Ikke bare den samme gamle greia i auditoriet, som man er vant med. Det blir en større produksjon, sier han.

Emelie K spiller på Live ACT, Westerdals Campus Fjerdingen 23 april.

Tekst: Ida Simensen Smestad.
Foto: Ida F. Kampenhaug