Tommy Tin Tin & The Trippy Trap Triggers

23. april vil Tommy Tin-Tin & The Trippy Trap Triggers innta Westerdals Campus Fjerdingen. Bandet består av Stian Ovesen og Kenneth Solheim på vokal og gitar, Erling Osen Lien på vokal, stagepiano og synth, Magnus Kjelbergvik på slagverk og Joakim Myhre på bass. De har holdt på i et og et halvt år og er i prosessen med å spille inn et studioalbum.

Musikken deres er inspirert av 70-talls rock-pop, de trekker frem band som The Beatles og Beachboys som kilder til musikken de skaper.

– Vi føler vi må ta den gamle arven videre. 60- og 70-tallet var en veldig kreativ tid med genuin musikk. Noe alle vi i bandet har til felles er kjærligheten vår for den typen musikk, og for meg så føles bare den typen musikk veldig ekte! Spesielt i dag der alle driver med elektronisk musikk og man hører aldri et trommesett lenger, gitarmusikk er på en måte døende.

Dette blir Tommy Tin-Tin & The Trippy Trap Triggers sin andre spillejobb på LIVE ACT.

– Vi hadde en konsert på LiveACT i fjor med det samme bandet i tillegg har vi hatt en spillejobb med bandet utenfor skolen. Så vi er egentlig ganske ferske når det kommer til konserter. Vi har brukt veldig mye tid i studio dette skoleåret. Så håper vi at det blir mer konserter framover.

Guttas største ambisjon framover er å få utgitt sitt første studioalbum.

– Majoriteten av tida vår har gått til studioarbeid, så målet vårt er hovedsakelig det framover.

Hvorfor mener dere at folk bør se Tommy Tin-Tin & The Trippy Trap Triggers?

– Vi er jo en artig gjeng og jeg føler at det vi gjør er underholdene å se og høre på. Også er det jo musikk som det er lagt en del tanker bak, og som vi forhåpentligvis har øvd ganske godt på også. Vi har varierte låter og det er ikke så mange som driver med akkurat det vi gjør i dag.

Dere omtaler selv bandet som deres hjertebarn, hva er dere mest stolte av?

– Låtene rett og slett, vi har noen ganske tydelige inspirasjonskilder og det at vi har fått til å lage materiale som lever opp til inspirasjonene vi har. I tillegg er det nok det at vi greier å lage noe som både er intrikat og spennende å høre på. Det er litt gammeldags, men samtidig moderne. Det er litt vanskelig å forklare.

Til slutt så ønsker Tommy Tin-Tin & The Trippy Trap Triggers at så mange som mulig får med seg flere av dagene da de sier at det er mange talentfulle musikere her på Westerdals som driver med et bredt utvalg sjangre.

Skrevet av: Jakob Maanum
Foto: Ida F. Kampenhaug